W

Op zondaag 7 oktober äöpent de jubeltentoënstelling Dit is Venloos roem. Dees tentoënstelling steit in ‘t teike van ‘t 16x11 jäörig jubileum van Venloosch Vastelaoves Gezelschap Jocus en de historie van de Venlose vastelaovend.

De bezeuker kin zich begaaje aan prônkstökke euver onder andere de alde Jocus historie, de Groëten Optoch, de Boerebroélof en ‘t Venloos vastelaovesleed.

In ein interactieve tentoënstelling zien haos alle vastelaovesleedjes van Jocus te beluustere. In de filmzaal dreije alde vastelaovesbeelde die waere veurzeen van conmentaar. 

Äöpeningstieje

't Jocus Museum is wies Vastelaovend 2019 op iddere zondaag geäöpend vanaaf 13.00 wies 16.30 oor. Geej ziet van herte welkom van 13.00 wies 16.30 oor. Ôs museumgidse vertelle ôg gaer alles euver de Jocus 16x11 jubeltentoënstelling “Dit is Venloos roem”.

Ôs vaste äöpeningsdaag:

zondaag 6 jannewari

zondaag 13 jannewari

zondaag 20 jannewari

zondaag 27 jannewari

zondaag 3 fibberwari

zondaag 10 fibberwari

zondaag 17 fibberwari

zondaag 24 fibberwari

Daonaeve is 't meugelik um op aafspraok ôs museum te bezeuke. Informeer nao de meugelikhede via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt geej Museumgids waere?

Vindse ‘t leuk um ‘t Jocus Museum te helpe as museumgids en bezeukers rond te leide? Meld dich aan via ônderstaond e-mailadres. Ervare museumgidse staon dich beej en make dich waegwiés in alles waat ‘t museum luuët zeen.

Euver ‘t Jocus Museum:

't Jocus Museum druuëg de geschiedenis van de Venlose volksculuur, mit de Venlose Vastelaovend en de historie van Venloosch Vastelaoves Gezelschap Jocus in ‘t biézonder oét. Det duit zeej door ‘t organisere van tentoënstellinge, rondleidinge en andere aktiviteite die dit doel ôndersteune.

Adres: Dominicanenplein 25, Venlo - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.